Byt, 2+kk

Nabízíme k pronájmu plně zařízený byt s nerušeným výhledem na řeku a okolní zeleň. Byt leží v 6. patře moderního rezidenčního komplexu Prague Marina s recepcí, kamerovým systémem a podzemním parkováním, v klidné lokalitě v Praze 7 Holešovicích přímo na nábřeží Vltavy, s veškerou vybaveností v blízkém okolí a rychlým dopravním spojením do centra. Pár zastávek je to tramvají ke stanicím metra Nádraží Holešovice, Palmovka a Vltavská, v blízkém dosahu se nachází četné restaurace, bistra a kavárny a také galerie Centrum současného umění DOX a divadlo La Fabrika.

Byt nabízí obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním koutem, 1 ložnici s vestavěnou skříní, koupelnu s vanou a toaletou, technickou / úložnou komoru, samostatnou toaletu pro hosty a vstupní chodbu. Obě hlavní místnosti mají francouzská okna s krásným výhledem na vodu.

Základní vybavení nábytkem, parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, centrální vytápění, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, TV, vstupy na čip, bezbariérový přístup. Možnost pronájmu garážového stání za 3000 Kč měsíčně. K dispozici od května 2023 (dle dohody dříve). 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38862
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné služby, vytápění a spotřebu vody cca 5000 Kč měsíčně. Elektřina se platí zvlášť.
  • Podlahová plocha *
    50 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.