Byt, 1+kk

Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovanou a zařízenou garsoniéru s možností parkování, situovanou v přízemí udržovaného bytového domu se společnou zahradou ve vnitrobloku. Dům stojí přímo na pražské magistrále, v lokalitě s velmi rychlou dostupností do centra - pár minut ke stanicím metra Vyšehrad (2 min. do stanice Muzeum) a Pražského povstání. V pěším dosahu se nachází business centra Pankrác a kompletní občanské vybavenost.

Byt tvoří klimatizovaný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a ložnicovou částí, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a vstupní chodba se stropním úložným prostorem.

Klimatizace, plovoucí podlahy, koberec, dlažba, protihluková okna, žaluzie, plynové topení, pračka, mikrovlnná trouba, základní nádobí, TV, sklep, vstup do budovy na čip. Parkovací stání ve dvoře domu 1000 Kč měsíčně. Záloha na společné služby a spotřebu vody: 2000 Kč měsíčně. Plyn a elektřina se platí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38118
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    47 m²
  • Parkování
    Parkování ve dvoře 1000 Kč měsíčně.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.