Byt, 3+kk

Klidné bydlení v nádherné lokalitě přímo na okraji Letenských sadů. Nabízíme k pronájmu nezařízený byt s privátní terasou a částí společné zahrady, situovaný ve sníženém přízemí plně zrenovované činžovní vily. Prestižní lokalita na Hradčanech v sousedství Kramářovy vily, pár minut chůze od Pražského hradu a stanic metra Malostranská a Hradčanská, s veškerou občanskou vybaveností a kvalitními restauracemi v bezprostředním okolí. Rychlá dostupnost na letiště a do mezinárodních škol.

Vkusně zrekonstruovaný interiér tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelním prostorem a francouzskými okny se vstupem na terasu a zahradu, dále 2 ložnice s vestavěnými skříněmi a en-suite koupelnami (sprchový kout, vana / sprchový kout, toaleta), toaleta pro hosty a velká vstupní hala s množstvím vestavěných úložných prostor.

Krásné výhledy do zeleně, příjemná klidná atmosféra, klenuté stropy, dřevěné podlahy, dekorativní dlažba, cementová stěrka pandomo, bezpečnostní dveře, plynový kotel, pračka, sušička, myčka, alarm. Parkování na ulici. Poplatky za společné služby a zálohy na spotřebu energií cca 8700 Kč měsíčně. BYT JE NABÍZEN NEZAŘÍZENÝ.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    21235
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    130 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.