Byt, 2+kk

Nabízíme k pronájmu částečně zařízenou, plně klimatizovanou půdní vestavbu se spoustou denního světla ve 3. patře komorního historického bytového domu se společnou, jižně orientovanou zahradou, bez výtahu. Budova stojí na kraji tradiční rezidenční čtvrti u usedlosti Hřebenka, v sousedství zahrady Kinských, v pěším dosahu smíchovského centra Anděl. Příjemná lokalita s množstvím zeleně a pěknými výhledy na Prahu se rozkládá nedaleko centra, v dosahu jsou veškeré služby včetně mnoha sportovišť na Strahově. Procházkou přes upravený park Sacré Coeur lze dojít přímo do OC Nový Smíchov. Dopravní spojení zajišťují autobusy (7 minut jízdy do centra ke stanici metra Karlovo náměstí), jízdy autem urychluje tunelový komplex.

Ve vstupní úrovni bytu se nachází prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, malá pracovna / ložnice, koupelna s vanou a toaletou, úklidová a technická komora a vstupní chodba. Na galerii v podkroví je prostor pro pracovnu / druhou ložnici.

Masivní dubové podlahy, velkoformátová dlažba a obklady, hliníková ateliérová okna s el. ovládáním, sanitární zařízení značek Grohe, Vitra, Optima, Roca a Laguna, multi-split klimatizace Olimpia Splendid Nexya, stmívatelná svítidla, plissé rolety, vestavný nábytek na zakázku, plynový kotel, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, sklep, společná zahrada

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104889
  • Měsíční nájemné
    28 500 Kč / 1 128 €
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné služby a spotřebu vody se hradí zvlášť. Elektřina a plyn se hradí zvlášť.
  • Podlahová plocha *
    70 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    4 m²
  • PENB
    Není vyžadován
  • K dispozici od
    Ihned
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.