Byt, 3+1

Nabízíme k pronájmu světlý renovovaný nezařízený byt v 1. patře kompletně zrekonstruovaného bytového domu s výtahem. Budova stojí ve vyhledávané lokalitě na Vinohradech v těsné blízkosti náměstíčka s ikonickou fontánou od současného sochaře Miroslava Beščece, nedaleko parku v anglickém stylu Grébovka a Bezručových sadů. V okolí se nachází plná občanská vybavenost a služby, v pěším dosahu je široký výběr restaurací, kaváren či bister. Tramvajová zastávka je vzdálena pouhou minutu chůze, stanice metra Náměstí Míru asi pět minut. 

Interiér bytu tvoří obývací pokoj, plně vybavená kuchyň s jídelním prostorem, 2 ložnice, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a vstupní hala. Obývací pokoj a kuchyně mají jihozápadní orientaci do ulice, okna ložnic směřují na severovýchod do klidného zeleného vnitrobloku.

Dřevěné podlahy, dlažba, vysoké stropy, původní repasovaná dřevěná špaletová okna, repasované interiérové dvoukřídlé dveře z masivu, plynový kotel, pračka, myčka.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100824
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné služby 2500,- Kč/měs. Energie se převedou na nájemce.
  • Podlahová plocha *
    114 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.