Byt, 5+1

Jedinečný, stylově zařízený elegantní byt v domě z r. 1899 navrženém jako první secesní budova v Praze architektem Janem Kotěrou přímo na pěší zóně Václavského náměstí, v těsné blízkosti půvabné Františkánské zahrady. Kvalitně zrenovovaný byt s mnoha zachovanými původními prvky je situován ve třetím patře, dům byl plně zrekonstruován vč. výtahu. Tři pokoje mají přímý výhled na Václavské náměstí, další mají krásný výhled na Chrám Panny Marie Sněžné.

Interiér tvoří prostorný přijímací salon, velký obývací pokoj s arkýřem, jídelna, dvě ložnice, třetí ložnice v současné době zařízená jako pracovna, dálě plně vybavená nová kuchyň, dvě koupelny s toaletou (sprchový kout / vana), toaleta pro hosty s prádelním prostorem a technická komora.

Vysoce kvalitní vybavení, původní restaurované parkety, dveře, štuková výzdoba a okna, dekorativní dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, stylové původní lustry, dvoje historická secesní kachlová kamna, původní leptaná skla v interiérových dveřích, pračka, sušička, videotelefon, kamerový systém a alarm napojený na PCO, sklep 10 m2. Poplatky za společné domovní služby, vodu a zálohy na energie 5.000 Kč měsíčně.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    10050
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    168 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.