pronájem kanceláře

Kancelářské prostory k pronájmu v budově, která prošla citlivou rekonstrukcí podle návrhu architekta Radana Hubičky. Budova dokončená ve standardu A+ nese i historické prvky a nabízí jedinečné spojení hodnot kulturních památek s moderní architekturou. Vynikající dopravní dostupnost, objekt se nachází v historickém centru hlavního města Prahy poblíž náměstí Republiky. Projekt získal ocenění Stavba roku 2021.

Lokalita:
Výborná dostupnost městskou hromadou dopravou. Dopravní infrastruktura je v docházkové vzdálenosti okolo tří minut – metro Náměstí Republiky (trasa B), tramvaj Náměstí Republiky, vlakové nádraží Masarykovo nádraží. Veškeré služby jsou v nejbližším okolí, mj. díky těsné blízkosti OC Palladium a Kotva a obchodní třídy Na Příkopě.

Vybavení/služby:
Klimatizace
Optický kabel
Recepce
Výtahy
Zdvojená podlaha
Ostraha
Vstup na magnetické karty
Snížený pohled
Sprinklery
Otevíratelná okna
Sprcha

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33506
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    100 Kč za m² / měsíčně
  • Celková velikost budovy
    2 469 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.