Administrativní budova

Budova byla zkolaudována v roce 2000. Jedná se o sedmi podlažní kancelářskou budovu, řada kanceláří nabízí výhled na Vyšehrad a Pražský hrad. Obchodní plochy a sklady jsou v přízemí budovy, parkování je ve 3 podzemních podlažích.

Lokalita:
Budova se nachází v těsné blízkosti Kongresového centra Praha u stanice metra Vyšehrad (trasa C), pouze 2 stanice metra do centra. Dopravní dostupnost autem je velmi dobrá, budova se nachází na trase severojižní magistrály s napojením na dálnici D1.

Vybavení a služby:
Otevíratelná okna, podzemní garáže, parkování pro návštěvy, nepřetržitá ostraha, 24/7 recepce, venkovní + vnitřní žaluzie, možnost využití stávajících skleněných příček, možnost umístění loga na budově, snížené podhledy, obvodové vedení / zdvojené podlahy, koberce, klimatizace, flexibilní dispoziční řešení, 4 osobními výtahy s nosností 1 000 kg (14 osob).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    15610
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    130 Kč za m² / měsíčně
  • Celková velikost budovy
    10 600 m²
  • Parkování
    3 500 Kč
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.