Kancelářské prostory

Moderní kancelářské prostory k pronájmu v administrativním komplexu, který patří mezi nejekologičtější stavby v České republice, což potvrzuje i jeho mezinárodní certifikace LEED Platinum. Tento objekt je dílem dle designu renomovaného amerického architektonického ateliéru Richard Meier & Partners a českého studia CUBOID Architekti.
 
Designové administrativní centrum nabízí řadu inovativních prvků, které přispívají k vytvoření zdravého pracovního prostředí. Samozřejmostí je také kolárna či nabíjecí stanice pro elektromobily. Vzrostlý živý olivovník v atriu budovy se stal symbolem celého objektu.

Lokalita:
Lokalita, kde vznikla jedna z nejmodernějších administrativních pražských čtvrtí, poskytuje nabídku veškerých služeb v nejbližším okolí: obchodní centrum Arkády Pankrác, restaurace, kavárny, kongresové centrum, hotely, banky. Snadný dosah autem i MHD, přímé napojení na Pražský okruh a D1, v docházkové vzdálenosti je stanice metra Pankrác (trasa C) a Pražského povstání (trasa C), autobusová (Sídliště Pankrác, Pankrác, Pražského povstání) a tramvajová zastávka (Pražského povstání).

Vybavení a služby:
Reprezentativní recepce
Zdvojené podlahy
Podlahové boxy
Energeticky úsporný osvětlovací systém
Sprinklery
Individuálně nastavitelná teplota
Chladící trámy
Vnitřní parkovací stání
Certifikace LEED Platinum
Kolárna
Nabíjecí stanice pro elektromobily
Zastřešená prosklená střecha
Letní terasa

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    14815
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    145 Kč za m² / měsíčně
  • Celková velikost budovy
    16 300 m²
  • Parkování
    130 EUR
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.