Prvorepubliková vila

Nabídka klimatizované prvorepublikové vilky s interiérem uzpůsobeným pro firemní účely. Dům stojí na rohovém pozemku s garáží a parkovacími místy v ostravské čtvrti Mariánské Hory jen pár kroků od OC Futurum, 5 minut autem či MHD od centra.

Nemovitost je v současnosti využívána jako sídlo společnosti. V přízemí je nyní recepce, kuchyňka a toaleta, v 1. patře 3 kanceláře a WC. Podkroví tvoří otevřený, momentálně nevyužívaný prostor, kde lze vytvořit další místnosti.

Cihlová podsklepená stavba má betonové stropy, plechovou střešní krytinu a plastová okna. Vystavěna byla v r. 1930, v l. 1998–1999 proběhla rekonstrukce, stav budovy je dobrý, lze ji okamžitě začít využívat. V interiéru jsou dřevěné parketové podlahy, betonové a kobercové. Výška stropů v přízemí a patře je 2,9 m. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel Vaillant. Na pozemku stojí samostatná garáž a jsou zde 4 venkovní parkovací stání (případné 1 další místo před garáží).

Umístění na rohu bočních ulic v Mariánských Horách je vhodné pro rodinné bydlení i sídlo firmy. V pěším dosahu je prodejna potravin, kavárna, restaurace, lékárna, wellness centrum, sportoviště Sokola, mateřská a základní škola i Ostravská univerzita, 4 minuty chůze je vzdálena tramvajová zastávka, za 10 minut je možné dojít do OC Futurum. Centrum je v pohodlné vzdálenosti, blízko je do rozlehlého sadu Dr. Milady Horákové, který v následujících letech projde revitalizací.

Užitná plocha 377,13 m2 (suterén 95,17 m2, přízemí 95,72 m2, 1. patro 93,12 m2, podkroví 93,12 m2), zastavěná plocha 153 m2 (dům 117 m2, garáž 36 m2), zahrada 396 m2, pozemek 549 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43365
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    377 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    117 m²
  • Zahrada
    396 m²
  • Pozemek
    549 m²
  • Parkování
    Parkování na pozemku + samostatná garáž
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.