Rodinný dům, 6+kk

Čtyřpodlažní rodinný dům z roku 1936 se 2 velkými terasami, úžasnými výhledy a se zahrádkou nenáročnou na údržbu stojí téměř na konci slepé ulice s minimálním provozem. Klidné místo plné zeleně se nachází jen kousek od smíchovského centra Anděl.

Interiér nabízí možnost vytvoření až 4 samostatných bytových jednotek. V současné době se v přízemí nachází 2 pokoje propojené posuvnými dveřmi, předsíň, šatna, koupelna (umyvadlo, rohová vana, sprchový kout), samostatná toaleta a schodišťová chodba. 1. patro tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, toaleta (s přípojkou na pračku) a chodba se vstupem na terasu. Ve 2. poschodí jsou umístěny 2 pokoje (1 průchozí), chodba a koupelna s balkónkem (rohová vana, bidet, umyvadlo, částečně oddělené WC). 3. patro je tvořeno podkrovní garsoniérou s kuchyňským koutem a koupelnou (sprchový kout, umyvadlo, WC), tento prostor lze ještě zvýšit o půdu. V suterénu je kotelna, kterou lze využít také jako prádelnu či sklep.

Dům byl průběžně rekonstruován, pro splnění současných nároků na bydlení je však nutná jeho modernizace. Podlahy jsou dřevěné, okna původní špaletová. K vybavení patří markýza nad horní terasou nebo pergola s vířivkou. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Parkování ve dvojgaráži s vjezdem přímo z ulice, nad garáží je umístěna dolní terasa. Bezproblémové parkování je i v ulici před domem.

Tradiční vilová čtvrť Dívčí hrady leží 10 minut jízdy autobusem od stanice metra Anděl a zastávky tramvaje Na Knížecí. Cesty autem usnadňuje blízkost nájezdu na Městský okruh. Kousek od domu je mateřská škola, další občanská vybavenost je v krátké dojezdové vzdálenosti. Jen pár kroků vede do přírodního parku Prokopské a Dalejské údolí.

Interiér 270 m2, zastavěná plocha 255 m2, zahrada 145 m2, pozemek 400 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29976
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    270 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    255 m²
  • Zahrada
    145 m²
  • Pozemek
    400 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.