Rodinný dům, 5+kk

Precizně zpracovaný dům, kde má každý člen rodiny svůj prostor, a zároveň je v něm několik příjemných míst, kde se může rodina potkávat. A to jak uvnitř, tak venku na udržované zahradě s kulisou okolních lesů.

Ze světlé vstupní haly s vestavěnými skříněmi se volně otevírá veliký, cca 70metrový prostor obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem. Z pokoje lze vstoupit na krytou, jihozápadně orientovanou terasu. Dále se v domě nachází pracovna, ložnice s en-suite šatnou a možností zřízení koupelny, dětský pokoj, koupelna a prostorná šatna, která může sloužit jako hostinská ložnice nebo další dětský pokoj. Kotel je ukrytý v technické místnosti, kde je také umístěna rekuperační jednotka a řídící jednotka inteligentního systému domu. K domu patří dvojgaráž s možností vytvoření přímého vstupu do domu, další dvě parkovací místa jsou na pozemku. Jako úložný prostor lze využít cca 100m2 půdního prostoru. Na zahradě stojí samostatný domek, který lze využívat jako fitcentrum. Na zahradě je nádrž na dešťovou vodu s filtrací, která se využívá i k praní a splachování WC. Automatický zavlažovací systém dělá zahradu bezúdržbovou, je zde také dětské hřiště a ohniště s posezením.

Vybavení domu ve vysokém standardu: dřevěná velkoformátová eurookna s trojskly mají bezpečnostní venkovní žaluzie. Podlahy ve společenské části domu (v hale, obývacím pokoji, kuchyňském a jídelním koutě) a v koupelnách tvoří italská velkoformátová dlažba, v ložnicích je linoleum. Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči značky Bosch a Samsung. Dveře jsou bezfalcové, bezpečnostnín vstupní dveře značky Hormann s hliníkovými zárubněmi. Dům má přípravu na centrální vysavač a na venkovní bazén. Zavlažování zahrady z nádrží na dešťovou vodu. Vytápění zajišťuje elektrický kotel, možnost topení také plynovým kotlem nebo tepelným čerpadlem.

Dům stojí v nové rezidenční čtvrti menší obce obklopené lesy, v dosahu chráněné krajinné oblasti Český kras, kam lze dojet po cyklostezce. V místě jsou jsou mateřské a základní školy, obchody, restaurace, lékárna a pošta. Pár metrů od domu je zastávka autobusu, který jezdí do Berouna, kde je další občanská vybavenost a mnoho možností sportovních aktivit (plavecký bazén, hokejový stadion, tenis, squash, bowling,...). Spojení s Prahou je rychlé a snadné, díky nedaleké dálnici D5 trvá cesta autem do Prahy 15 minut.

Zastavěná plocha 248 m2 (vč. garáže), pozemek 1 063 m2, zahrada 881 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26916
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    248 m²
  • Zastavěná plocha
    248 m²
  • Zahrada
    881 m²
  • Pozemek
    1 063 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.