Rodinný dům, 6+kk

Prémiová vila s 5 ložnicemi, 6 koupelnami a soukromým infinity bazénem je umístěna přímo na krásné písečné pláži na ikonickém ostrově Palm Jumeirah v části Garden Homes a ztělesňuje proslulý dubajský luxus.

V přízemí plně vybavené dvoupodlažní rezidence se rozkládá obývací pokoj s kuchyní a jídelnou a nápadný atriový vstup. Francouzská okna vedou na rozměrnou terasu s pergolou, venkovním posezením u ohniště a grilu a k bazénu. V domě se dále nachází 5 ložnic s vestavěnými skříněmi, 6 koupelen a několik balkonů s nerušeným výhledem na pláž. 

Při stavbě a zařizování vily byly použity materiály nejvyšší kvality, ať už se jedná o dřevěné obložení stěn, italské mramorové podlahy Statuario a Calacatta Gold, opulentní mramorové schodiště či nábytek značky Minotti, resp. Chattels & More. Kuchyňská linka německého výrobce Häcker Küchen je doplněna spotřebičemi elitní značky Miele, v koupelnách byla instalována sanita od britské společnosti Ideal Standard. Domácí kino se zvukovým systémem Aman a nábytkem výrobce Natuzzi dokáže navodit příjemnou, uvolněnou atmosféru. Život v domě zjednodušuje systém chytré domácnosti Creston, příjemné klima zajišťuje podstropní klimatizace.

Ostrov Palm Jumeirah ve tvaru palmy je známý četnými honosnými hotely, luxusními rezidencemi a mnoha špičkovými mezinárodními restauracemi. Po 11 kilometrů dlouhé promenádě Palm Jumeirah Boardwalk, která je oblíbená pro své výhledy na dubajské pobřeží a hotel Burj Al Arab ve tvaru plachty, jsou rozmístěny plážové wellness a spa kluby a food trucky nabízející nejen lokální občerstvení. 

Podlahová plocha 793 m2, pozemek 725 m2.

Vybavení

  • Klimatizace
  • Bazén
  • Chytrá domácnost

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105998
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Pozemek
    725 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Dubaj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.