Rodinný dům, 5+kk

Nabízíme unikátní novostavbu rodinného domu ve fázi hrubé stavby, kterou po dokončení bude charakterizovat nezaměnitelný rukopis známého architektonického studia, které se hlásí k funkcionalismu a jeho tvorba je inspirována ikonickými stavbami, jako je vila Tugendhat a vila Savoye. Nadčasový, designově čistý dům bude přirozeně propojen s okolní přírodou vinařské obce, která leží na okraji Moravského krasu, přibližně 18 km od Brna.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s přípravou na kuchyni, spíž, pracovna, samostatná toaleta, zádveří s přístupem do šatny a schodišťová hala. Z galerie v patře vede vstup do hlavní ložnice s vlastní koupelnou a šatnou, dále jsou zde 3 další pokoje a centrální koupelna. V suterénu je k dispozici prádelna, technická místnost, komora a garáž pro 2 vozy.

Dům má železobetonové základy a opěrné stěny, je postaven z keramického zdiva. Okna a vchodové dveře jsou hliníková kvalitní německé značky Heroal, v obytných místnostech jsou navrženy dřevěné podlahy. Velkoplošná okna a částečně krytá terasa zajišťují přirozené propojení interiéru s exteriérem. Dům bude předán ve stavu shell & core. Nabídka zahrnuje i stavební pozemek o výměře 2 100 m2, který může být osamostatněn.

Malebná obec se nachází v jedné z nejsevernějších moravských vinařských lokalit, okolo se rozprostírá nádherná krajina Moravského krasu a Drahanské vrchoviny. V obci funguje mateřská a základní škola, prodejna potravin, restaurace i pošta. Výborné spojení s Brnem zajišťuje příměstský autobus, cesta do centra trvá cca 30 minut. Autem se dá během chvilky napojit na dálnici D1.

Užitná plocha 340 m2, zastavěná plocha 198 m2, zahrada 1 727 m2, pozemek celkem 4 033 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105723
  • Prodejní cena
    24 900 000 Kč / 994 806 €
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    198 m²
  • Zahrada
    1 727 m²
  • Pozemek
    4 033 m²
  • Světlá výška stropu
    2,70 m
  • Parkování
    Garáž pro 2 vozy
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.