Rodinný dům, 5+kk

Prodej novostavby 5-pokojového rodinného domu se zahradou, terasou a garáží  v prestižním projektu Agáty spojuje výhody městského bydlení a úzkého kontaktu s  přírodou. Oblíbená a rozvíjející se lokalita v bratislavské městské části Dúbravka, poskytuje zázemí pro kvalitní vzdělávání, kompletní občanskou vybavenost a služby, dobré dopravní spojení či špičkovou zdravotní péči díky blízkosti nejmodernější nemocnice na Slovensku.

Užitná plocha domu o rozloze téměř 225 metrů je rozdělena do 3 podlaží. Dispozice 1.NP sestává z denní části domu s obývacím pokojem, velkorysou kuchyní s jídelním koutem a výstupem do zahrady, pracovnou, koupelnou se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Druhé nadzemní podlaží jako noční část je členěna na 3 samostatné ložnice, hlavní koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. V suterénu domu se nachází prostorná garáž, která poskytuje dostatek místa pro 2 osobní auta a úložný prostor.

Dům se prodává v provedení white walls. Samozřejmostí interiérového standardu jsou velká hliníková okna se zklidňujícími výhledy, podlahové topení a příprava na klimatizaci, příprava na krb v obývací části denní zóny, příprava elektrické přípojky pro kuchyňský ostrov, příprava pro ukotvení markýzy nad terasou, dveřní otvory v interiéru podomítkový modul ve sprchovém boxu. Standard exteriéru doplňuje zelená střecha s přípravou na fotovoltaiku, předpříprava v podobě přípojek na bazén v zahradě a tepelné čerpadlo s integrovaným zásobníkem teplé užitkové vody. Přirozeně svahovaná zahrada má zabezpečení pro odolnost vůči přívalovým dešťům. 
Rezidenti projektu Agáty mají přístup ke společnému bazénu či posilovně přímo v areálu.

Jedním z benefitů rodinného domu v projektu Akáty je jednoznačně jeho poloha. Tím, že se nachází v blízkosti chráněného území lesa, přirozeně poskytuje soukromí a vylučuje možnost další zástavby. Zároveň se nachází ve výborně vybudované lokalitě. Dostupné nejen osobní dopravou, ale také MHD. Pro ještě lepší dostupnost bude k dispozici oboustranná zastávka MHD na Akátově ulici. V okolí se nacházejí obchodní domy, školy, školky, nákupní centrum či zdravotnická zařízení. Kromě prodloužení tramvajové tratě až do nákupního centra v lokalitě Bory je v blízkosti projektu Akáty v budoucnu naplánován i TIOP – terminál integrované osobní dopravy s možností nastoupit na autobus či vlak.

Užitná plocha 224,65 m2, plocha pozemku 249,56 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105001
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha
    190 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Užitná plocha
    225 m²
  • Zahrada
    109 m²
  • Pozemek
    250 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.