Rodinný dům, 4+kk

Prostorný čtyřpokojový rodinný dům s dvojgaráží stojící na velkém pozemku se zahradou a posezením se nachází v Dunajské Lužné vzdálené 20 minut autem od Bratislavy.

Dispozici domu tvoří zádveří, velký obývací pokoj s kuchyní a krbem, spíž, samostatná toaleta u vstupu. Privátní část tvoří 3 ložnice a koupelna s hydromasážní vanou, sprchovým koutem a toaletou. Z obývacího pokoje vedou posuvné dveře na krytou terasu s venkovním posezením. Pozemek pokrývá upravená travnatá plocha. Parkování pro 2 vozy je zajištěno v garáži, pro další 2 auta pod přístřeškem. Součástí garáže je též velká odkládací plocha, úložný prostor domu doplňuje půda.

Standard vybavení zahrnuje podlahové vytápění s novým plynovým kotlem, plastová okna s dvojskly, alarm. Výhodou domu je možnost rozšíření dispozice, a to přístavbou na ploše pozemku či nadstavbou.

Lokalita nabízí kompletní infrastrukturu se službami včetně mateřské a základní školy, obchodů, stomatologické ordinace, lékárny, restaurací či kaváren. Dunajská Lužná poskytuje i sportovní vyžití – nacházejí se zde tenisové kurty, Dock Fitness centrum, fotbalový stadion, hráz a oblíbené jezero Nové Košariská. Do obce zajíždějí pravidelné autobusové spoje, rychlé napojení vede na silnici R7.

Podlahová plocha 200 m2, pozemek 920 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104491
  • Prodejní cena
    11 717 570 Kč / 466 000 €
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    200 m²
  • Pozemek
    920 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.