Rodinný dům, 4+1

Moderní a prakticky řešený bezbariérový rodinný dům s prosvětleným minimalistickým interiérem, slunnou terasou a velkou jižní opečovávanou zahradou se nachází na klidném vyvýšeném místě malebného městečka ležícího v pěkné posázavské krajině nedaleko Želivky a Kutné Hory. 

Přehlednou dispozici tvoří obývací pokoj s navazující jídelnou, částečně oddělenou kuchyní a vstupem na terasu, dále 2 ložnice, pracovna, 2 koupelny (1 s vanou, 1 se sprchovým koutem, obě s WC a bidetem), technická místnost/prádelna s úložným prostorem, světlá centrální chodba a vstupní hala se šatnou.

Dům byl vystavěn v r. 2017 z kvalitně izolujících cihel Ytong. Okna jsou plastová s trojskly, na jižní straně navíc s elektricky ovládanými venkovními žaluziemi. Všechny pobytové místnosti, kuchyni i chodbu propojuje bezprahová dřevěná podlaha, v koupelnách je velkoformátová dlažba. Vytápění zajišťuje plynový kotel. Na zpevněné ploše na pozemku jsou 3 parkovací stání, z toho jedno kryté. Zahrada o rozloze téměř 1 000 m2 je pěkně udržovaná. 

Poklidné místo v nové rezidenční zástavbě v okrajové části města blízko naučné a turistické stezky umožňuje bydlení na dosah přírody i historického jádra města, které je vzdáleno necelý 1 kilometr. Dominantou Zruče nad Sázavou je zámek obklopený parkem s vyhlídkou na řeku. Ve městě funguje veškerá potřebná infrastruktura, dopravní spojení s okolními městy zajišťují vlaky i autobusy. Přímým autobusovým spojem je možné dojet až do Prahy ke stanici metra Roztyly, autem se dá během chvíle napojit na dálnici D1. Okolí nabízí spoustu výletních tras, například do světoznámé Kutné Hory nebo CHKO Blaník

Užitná plocha 156,32 m2, zastavěná plocha 169 m2, zahrada 916 m2, pozemek 1 085 m2.  

Vybavení

  • Bezbariérový přístup

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104287
  • Prodejní cena
    9 600 000 Kč / 381 786 €
  • Podlahová plocha
    156 m²
  • Zastavěná plocha
    169 m²
  • Pozemek
    1 085 m²
  • Parkování
    3 parkovací stání na pozemku (jedno kryté)
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.