Rodinný dům, 7+kk

Citlivě zrekonstruovaná chalupa s wellness zónou a spoustou prostoru umožňujícího i vícegenerační využití nebo pronájmy stojí na místě původní hospodářské usedlosti ze 17. století, na jihovýchodním svahu v malé poklidné obci v podhůří Jizerských hor a Krkonoš. 

Přízemí se skládá z kuchyně propojené s obytnou místností, dále šatny, koupelny, toalety, chodby a terasy. Zadní vchod vede do dílny a vinného sklípku s posezením, bočním vchodem se vstupuje do samostatné jednotky s obytnou kuchyní, 1 ložnicí, chodbou a koupelnou s WC. V patře jsou 3 ložnice, koupelna s WC a wellness se saunou, vířivou vanou, WC a sprchou. Podkroví obsahuje další ložnici.

Chalupa prošla v posledních letech postupnou kompletní rekonstrukci, díky které má nová okna, podlahy, rozvody elektro, střechu, roubení i interiér. Vytápění zajišťují klasická kachlová kamna a moderní tepelné čerpadlo. 

Kromě chalupy se na pozemku rozloženém na jihovýchodním svahu nachází altán, jezírko a zrekonstruovaná stodola s dílnou a prostorem na uložení dřeva či strojů. Před chalupou je privátní parkoviště pro 4 auta

Vynikající poloha umožňuje být během pár minut v oblíbených horských střediscích Jizerských hor i Krkonoš, na turistických i cyklistických trasách. Potřebná občanská vybavenost funguje v sousedních Velkých Hamrech, kde je i železniční zastávka se spoji do stanice Praha-hlavní nádraží, s metropolí mají Hamry i přímé autobusové spojení. 

Užitná plocha chalupy 375 m2 (z toho interiér 302 m2 a půda 73 m2), užitná plocha stodoly 80 m2, zahrada 1154 m2, zastavěná plocha 344 m2, pozemek 1498 m2

Vybavení

  • Wellness

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104067
  • Prodejní cena
    16 900 000 Kč / 670 768 €
  • Podlahová plocha
    375 m²
  • Zastavěná plocha
    344 m²
  • Pozemek
    1 498 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Liberecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.