Pozemek

Rozlehlý pozemek o celkové výměře 6 512 m2 se rozkládá na krásném klidném místě u Dobřejovického potoka v sousedství unikátního Průhonického parku, ve vyhledávané lokalitě v blízkosti Prahy.

Dle územního plánu je plochu možné využít pro tělovýchovu a sport, vybudovat zde krytá i otevřená sportoviště včetně zázemí (například ustájení koní). Přípustná je také vybavenost sloužící návštěvníkům – obchod, služby, stravování, parkování, ubytovací zařízení jako součást tělovýchovných zařízení, nezbytná technická vybavenost včetně bydlení vlastníka či provozovatele areálu.

Koeficient zastavění je diferencovaný dle konkrétních případů (krytá sportoviště až 40 %, některá otevřená méně než 5 %), minimální vyžadovaná plocha zeleně činí 30 % plochy pozemku. Výškové omezení je 9 metrů (ve výjimečných případech 10,5 metru).

V obci Dobřejovice žije cca 1 150 obyvatel. Funguje zde pošta a prodejna potravin, další občanská vybavenost se nachází v blízkých Průhonicích, nedaleko je také obchodně-zábavní zóna Čestlice. Místo je velmi dobře přístupné díky sjezdu z dálnice D1 a Pražského okruhu. Lokalita s velkým potenciálem rozvoje nabízí ve svém okolí množství výletních tras, po cyklostezce lze dojet k oboře a parku Průhonického zámku.

Celková plocha 6 512 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36374
  • Prodejní cena
    9 768 000 Kč / 385 782 €
  • Cena za m²
    1 500 Kč / 59.24 €
  • Celková plocha
    6 512 m²
  • Typ pozemku
    Ostatní
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.