Pozemek

Stavební pozemek o výměře 1 459 m2 leží na atraktivním místě v klidné vilové čtvrti sousedící s Průhonickým parkem, památkou pod patronací UNESCO. Skvělé prostředí pro rodinné bydlení, a to zejména díky blízkosti přírody, všech služeb i Prahy.

Rovinatý pozemek se vzrostlými stromy je ideální pro stavbu rodinného domu. Na pozemek jsou přivedeny inženýrské sítě (elektřina, voda, plyn, kanalizace), navíc má vlastní studnu. Díky své velikosti je možné plochu rozdělit na 2 samostatné stavební parcely.

Pozemek leží v místě s množstvím zeleně. Sousední rozlehlý průhonický park nabízí možnost dlouhých procházek lesem, přes louky, kolem rybníků, vodopádů a ke krásným vyhlídkám. V Průhonicích je k dispozici mateřská a základní škola, několik restaurací a kaváren, kino, sportovní i dětská hřiště i obchody. Další služby nabízejí sousední Čestlice s nákupní a zábavní zónou, aquaparkem a dendrologickou zahradou. Místo má velmi dobrou dostupnost nejen autem, ale i autobusem – cesta od stanice metra Opatov trvá 12 minut. V krátké dojezdové vzdálenosti jsou 2 mezinárodní školy: Sunny Canadian School a Open Gate.

Celková plocha 1 459 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32250
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 459 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.