Pozemek

Jižně orientovaný pozemek o velikosti necelých 2.000 m2, určený na výstavbu rodinného domu, leží na atraktivním místě ve vyhledávané rezidenční zástavbě starých Černošic, pár kroků od lesa chráněné krajinné oblasti. Součástí prodeje je také kompletní studie domu s projektovou dokumentací z ateliéru Kunc architects a rozpracovaná studie zahrady od zahradních architektů Partero.

Studie navrhuje nepodsklepený dům s plochou střechou o dvou nadzemních podlažích, s garáží a zastřešeným přístřeškem pro parkování. Rekuperace a tepelné čerpadlo vzduch-voda zajistí domu nízké provozní náklady. Součástí studie je i venkovní bazén a svod srážkové vody do nádrží (na zavlažování zahrady).

Součástí domu by měly být 3 ložnice, obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a navazující slunnou zahradní terasou (další 2 terasy s krásným výhledem v patře), pracovna, 2 koupelny, 3 toalety, úložné prostory a provozní zázemí. Počítá se s 5 stáními pro automobily (2 v garáži a 3 krytými). Jsou provedeny veškeré potřebné průzkumy, k dokumentaci patří také projekt EZS a CCTV. Na pozemku nyní stojí dva domy k demolici.

Velice klidná lokalita s minimální dopravou poskytuje naprosté soukromí: přístup je ze slepé ulice sloužící pouze rezidentům. Zároveň však místo leží v rychlém dosahu místních služeb: funguje zde několik mateřských škol (včetně mezinárodních), základní škola, supermarket, několik restaurací, lékárna, pošta, kino nebo zimní stadion. Cesta autem do centra Prahy zabere okolo 30 minut, rychlé spojení nabízí také vlak (18 minut ke stanici metra). Pozemek se nachází jen pár kroků od hranice chráněné krajinné oblasti Český kras.

Celková plocha 1.909 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27640
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 909 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.