Pozemek

Rozlehlý podélný pozemek o celkové výměře 6 881 m2 a zastavitelné ploše cca 2 450 m2 se rozkládá na jihovýchodním mírném svahu u slepé silnice s řídkou zástavbou. Romantická krajina přírodního parku Poluška s lesy, loukami a samotami leží v podhůří Šumavy mezi městy Kaplice a Český Krumlov.

Dle zastavovací studie je možné na pozemku vystavět 2 samostatné rodinné domy. Na hranici pozemku je vybudován elektrosloupek, proveden bude zkušební vrt s předpokladem dostatku kvalitní vody. Příjezd až k pozemku je po zpevněné komunikaci.

Místo obklopené lesy a loukami s téměř nedotčeným ekosystémem poskytne bydlení či rekreaci na absolutně tichém místě s čistým vzduchem, v zimě je možné dohlédnout až na Novohradské hory. V horní části pozemku jsou vzrostlé stromy navazující na lesík. V bezprostřední blízkosti se nachází jen cca 8 domů a chalup, potřebná občanská vybavenost funguje v nedalekých Kaplicích, kam cesta autem trvá necelou čtvrthodinu. Nádherný, turisticky oblíbený Český Krumlov je vzdálen do 20 minut jízdy, na Lipno nebo hraniční přechod s Rakouskem se jede 30 minut. Cesta z Prahy a středních Čech je pohodlná a ještě se urychlí po letošním dokončení dalšího úseku dálnice D3.

Celková plocha 6 881 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105850
  • Prodejní cena
    3 490 000 Kč / 138 218 €
  • Cena za m²
    507 Kč / 20.10 €
  • Celková plocha
    6 881 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Jihočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.