Pozemek

Pozemek s platným stavebním povolením na rodinný dům s dvojgaráží se rozkládá ve slepé ulici v poklidné zelené čtvrti Rozdrojovice nad Brněnskou přehradou mezi přírodním parkem Baba a Podkomorskými lesy.

Plocha o výměře 868 m2 a tvaru obdélníku je částečně oplocena, bezproblémový příjezd je po asfaltové komunikaci, uliční šíře činí cca 30 m. Na pozemku jsou již veškeré inženýrské sítě včetně optického kabelu.  

Ke stavbě zděného rodinného domu bylo vydáno stavební povolení, stavba byla zahájena, termín dokončení do r. 2026 je možné prodloužit. Dům je plánován jako jednopodlažní s plochou střechou, půdorysem do písmene L a zastavěnou plochou cca 300 m2. Projekt lze upravit i na patrový dům. Dispozice domu je navržena jako 5+kk s obývacím pokojem, kuchyní, jídelnou, ložnicí s en-suite koupelnou, saunou a šatnou, dalšími 2 ložnicemi, pracovnou, centrální koupelnou, úložnými prostorami, šatnou, dvojgaráží a jihovýchodní terasou.

Pozemek leží v klidné slepé ulici v pěkné rezidenční lokalitě u přehrady, nedaleko golfového resortu Kaskáda nebo zoologické zahrady. V pěším dosahu je mateřská škola a 1. stupeň základní školy, obchod s potravinami, knihovna, tělocvična i multifunkční sportovní hřiště, z autobusové zastávky přímo od domu je možné během 5 minut dojet k tramvaji. Autem se lze snadno napojit na dálnici D1.

Celková plocha 868 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105699
  • Prodejní cena
    16 500 000 Kč / 659 209 €
  • Cena za m²
    19 009 Kč / 759.50 €
  • Celková plocha
    868 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.