Pozemek

Výborně přístupný rovinatý pozemek, ideální pro rodinný dům, se rozkládá ve slepé ulici v rezidenční zástavbě čtvrti Kolovraty, které umožňuje poklidné bydlení s vynikajícím spojením do centra Prahy i sousedních Říčan.

Dle územního plánu se jedná o čistě obytné území.

Pozemek je bez náletových dřevin a má bezproblémový přístup po místní asfaltové komunikaci. Napojení na inženýrské sítě je již připraveno (voda, elektřina).

Místo se nachází blízko centrální části čtvrti, v těsném sousedství sportovního areálu, pár kroků od základní školy, prodejny potravin nebo restaurace, v Kolovratech funguje také koupaliště. Asi 15 minut chůze je vzdálena železniční zastávka s rychlými spoji na Hlavní nádraží, blízko pozemku je také autobusová zastávka, odkud je možné dojet ke stanici metra Háje. Cesty autem urychluje nedaleký Pražský okruh a dálnice D1.

Celková plocha 838 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105190
  • Prodejní cena
    12 600 000 Kč / 498 911 €
  • Cena za m²
    15 036 Kč / 595.40 €
  • Celková plocha
    838 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.