Pozemek

Stavební pozemek o výměře 739 m2, ideální pro výstavbu rodinného domu, se rozkládá na výborném místě v klidné ulici v Praze 6 na rozhraní Liboce a Břevnova, v pěším dosahu stanice metra Petřiny a kousek od obory Hvězda. 

Slunný pozemek s výhledem do zeleně je mírně svažitý a má bezproblémový vjezd přímo z ulice. Inženýrské sítě jsou vedeny v přilehlé komunikaci. 
V územním plánu je pozemek součástí čistě obytné zóny (OB). Koeficient zastavitelnosti zde není stanoven, Odbor výstavby schvaluje každý stavební záměr individuálně, ale většinou dle charakteru okolní zástavby.

Příjemně klidné místo se nachází v oblíbené čtvrti Prahy 6 s kompletní infrastrukturou i spoustou zeleně. Nedaleko budoucího domu fungují mateřské a základní školy i gymnázium, restaurace, kavárny a obchody včetně supermarketu. Jen pár kroků vede k tramvajové zastávce, stanice metra je vzdálena cca 700 metrů. Rychlá je cesta na letiště buď autem, nebo trolejbusem z nedalekého nádraží. Oblast zpříjemňuje rozlehlá obora Hvězda, daleko není ani do Divoké Šárky nebo na Ladronku.  

Celková plocha 739 m2

Předmětem prodeje je společnost.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105046
  • Prodejní cena
    18 500 000 Kč / 732 528 €
  • Cena za m²
    25 034 Kč / 991.20 €
  • Celková plocha
    739 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.