Pozemek

Ucelený soubor pozemků o celkové ploše přes 12 500 m2 se rozkládá na dokonale klidném přírodním a zároveň snadno dostupném místě u CHKO Křivoklátsko. Poloha i rozloha pozemku umožní bydlení v naprostém soukromí i v bezproblémovém dosahu všeho potřebného, plocha totiž leží u lesa na okraji středočeského města Unhošť necelých 20 km od západního okraje Prahy. 

Na pozemku jsou zbudovány 2 studny, přípojka elektro je v rozvodné skříni u pozemku. Regulace daná územním plánem uvádí koeficient zastavěné plochy do 0,2 a koeficient zeleně nejméně 0,7. Výška zástavby je stanovena na 9 m hlavní římsa + ustupující podlaží, hřeben střechy 11 m. 

Pozemky se nacházejí v tichém údolí obklopeném lesy, u přírodní památky Povodí Kačáku a CHKO Křivoklátsko. Ve městě Unhošť s pěkným historickým centrem funguje potřebná občanská vybavenost včetně škol, obchodů, úřadů a lékařských služeb, díky napojení na dálnici D6, která je od pozemku vzdálena asi 6 km, je z místa velmi dobře dostupná Praha. V blízkosti budoucích domů je autobusová zastávka se spoji do Berouna a Kladna. 

Celková plocha 12 763 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104715
  • Prodejní cena
    23 500 000 Kč / 932 725 €
  • Cena za m²
    1 841 Kč / 73.10 €
  • Celková plocha
    12 763 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.