Pozemek

Rozlehlý pozemek se rozkládá na hezky zeleném místě v okrajové části středočeského města Pečky s veškerou potřebnou infrastrukturou a výbornou dostupností Prahy. Součástí nabídky je stavební povolení i kompletní stavební dokumentace k jednopodlažnímu rodinnému domu. 

Pozemek má v současnosti vybudovanou přípojku elektřiny, nájezdní můstek a vyvrtanou studnu s pitnou vodou.

Přehledný půdorys povoleného domu tvoří obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu, spíž, hlavní ložnice s en-suite koupelnou a walk-in šatnou, další 3 ložnice, pokoj pro hosty s koupelnou, koupelna s WC, samostatná toaleta, technická místnost, 2 velmi prostorné sklady, chodba a zádveří. Všechny pokoje budou mít pěkné výhledy do zahrady skrz velkoplošná okna, která jsou navržena se zabudovanými exteriérovými žaluziemi na elektrický pohon. 

Pečky jsou výborně dostupné, leží nedaleko dálnice D11 a na hlavním železničním koridoru. Nádraží, odkud lze dojet během 30 minut do centra Prahy ke stanici metra Hlavní nádraží, je vzdáleno od budoucího domu cca 10 minut chůze. V pohodlné docházkové vzdálenosti je také mateřská a základní škola, jesle nebo vzdělávací centrum. Ve městě fungují supermarkety, potřebné lékařské služby, tenisový klub či sportovní hala, u níž je fotbalové hřiště, další občanská vybavenost je pak v nedalekých Poděbradech a okresním městě Kolín. 

Celková plocha 2 900 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104604
  • Prodejní cena
    9 900 000 Kč / 392 935 €
  • Cena za m²
    3 414 Kč / 135.50 €
  • Celková plocha
    2 900 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.