Pozemek

Exkluzivní prodej výborně umístěného rovinatého stavebního pozemku v malebné části Strmé Vršky v Záhorskej Bystrici.

Oplocená parcela se prodává včetně pravomocného stavebního povolení na výstavbu rekreačního domu se zastavěnou plochou 70 m2 a s možným rozšířením o podkroví. Na pozemku se nachází nová přípojka elektřiny. K pozemku přísluší taktéž spoluvlastnický podíl na přístupové cestě o velikosti 57 m2 a společná studna s vlastní přípojkou.

Pozemek je zatravněný, rostou na něm listnaté i jehličnaté stromy a stojí zde malá chatka.

Zahrádkářská oblast Strmé Vršky v Záhorskej Bystrici poskytuje soukromí a klid v prostředí lesů Malých Karpat. Napojení na dálnici a hromadnou dopravu je bezproblémové. V blízkosti se nacházejí školy, zdravotní středisko, zubař i supermarkety Tesco či Billa. Výhodou místa je také možnost rekreačních aktivit – turistiky, cyklistiky, tenisu či vyžití na sportovních hřištích.

Výměra pozemku 758 m2 + 57 m2 podíl na přístupové cestě.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103423
  • Prodejní cena
    4 152 225 Kč / 165 000 €
  • Cena za m²
    5 095 Kč / 202.50 €
  • Celková plocha
    815 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.