Obchodní prostory

Klimatizovaný obchodní prostor – restaurace se nachází v moderní rezidenci Vltava zasazené do atraktivní lokality Karlín přímo na zeleném nábřeží Vltavy, v pěším dosahu centra, přímo na cyklostezce a nedaleko lávky do Holešovic.

Světlá plocha
nacházející se v úrovni ulice je rozdělena na bar se 7 místy k posezení, hlavní sál restaurace se sezením pro 56 osob, kuchyni, sklad, zázemí pro zaměstnance (s toaletou a šatnou), toalety pro zákazníky (muži, ženy/invalidé), šatnu a služební vchod.

Komplex vznikl dle nadčasového architektonického návrhu vycházejícího z konceptu renomovaného švýcarského ateliéru EM2N. Kolaudován byl v r. 2015. K prostoru přísluší 1 parkovací stání a 1 sklep, vše je zabezpečeno kamerovým systémem a dalšími bezpečnostními prvky.

Výhodná a perfektně dostupná lokalita v trendy čtvrti Karlín bezprostředně sousedí s Novým Městem. Cestu si sem najdou zaměstnanci okolních businessových center, rezidenti zdejších bytových domů i lidé vyhledávající relaxaci a sportovní vyžití – přímo okolo restaurace vede cyklostezka, v blízkosti funguje golfový klub nebo tenisové kurty. Restaurace je vzdálena cca 5 minut chůze od stanice metra a zastávky tramvaje Křižíkova i parkoviště v Pobřežní ulici podél Rohanského nábřeží.

Podlahová plocha 165,9 m2.

Nabídková cena je uvedena bez DPH a této dani podléhá.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38315
  • Prodejní cena
    21 500 000 Kč / 850 980 €
  • Celková plocha
    166 m²
  • Parkování
    1 parkovací stání
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další obchodní prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.