Kavárna

Nebytový prostor vhodný pro kavárnu s terasou v unikátní Rezidenci Bílá Růže, která právě vzniká v městské památkové rezervaci turisticky atraktivního místa Kašperské Hory uprostřed krásné krajiny na okraji národního parku Šumava. Předpokládaný termín dokončení Q1/2025. 

Prostor je ideální pro potřeby kavárny, na interiér navazuje terasa

Interiér je vybaven v kvalitnímu standardu zahrnujícím mj. dobové kování dveří a oken Cobra Alt-Wien (staromosaz), stylovou dlažbu nebo porcelánové vypínače a zásuvky Hager Rosenthal. Softlink systém měření spotřeby energií umožňuje online přehled 24/365. Vytápění je řešeno centrálním teplovodem s ekologickým zdrojem tepla z biomasy, topení bude možné ovládat na dálku. 

Ideální poloha přímo v centru města, v přízemí pěkné nové rezidence s 18 byty. Město i blízký hrad Kašperk žije bohatým kulturním životem, oblast přitahuje také milovníky zimních i letních sportů. Místo je dobře dostupné, autobusy zajišťují spojení s nedalekou Sušicí. Cesta autem z Prahy se ještě zkrátí a zjednoduší po dokončení dálnice D4. 

Podlahová plocha 94,1 m2, terasa 60,8 m2.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.rezidencebilaruze.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101482
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    155 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.