Jubileum House

Nabízíme k prodeji moderní nebytovou jednotku ve stavu shell & core o velikosti 892 m2 v dokončeném a zkolaudovaném projektu v Praze 7 - Holešovicích. Moderní kancelářský prostor s plně prosklenou fasádou je umístěný do zahrady ve vnitrobloku.
Prostor pro recepci a hlavní vchod do jednotky je situován v pasáži vchodu do objektu (plocha 59,30 m2) a do 1. patra (celková plocha 832,35 m2), prostory jsou mezi sebou propojeny schodištěm. Možná je koupě až 15 parkovacích stání v podzemní garáži, jedno parkovací stání za příplatek 350 000 Kč včetně DPH.


LOKALITA

Perspektivní kancelářská lokalita s jedinečnou atmosférou často srovnávanou s londýnskými Doclands. Výborná dopravní dostupnost – tramvajová zastávka přímo před budovou, metro C a B v dosahu dvou zastávek tramvají. V blízkém okolí sídlí známé nadnárodní společnosti, jako jsou Pharma Swiss, Saatchi and Saatchi, Konika Minolta nebo Ogilvy Group, a je to též destinace značkových a designových prodejen (Alza, Concepti). Výborná občanská vybavenost okolí – včetně kopírovacích služeb a možností stravování pro zaměstnance, ve velmi dobré dostupnosti je úřad městské části Praha 7 a finanční úřad, pošta v areálu Holešovické tržnice 5 min. chůze od budovy. Podzemní parking je přímo v budově.

Projekt je situován do bloku domů v Praze 7 - Holešovicích. V bezprostřední blízkosti se nachází tramvajové zastávky linek 1, 12, 14, 24, 25 s přímým spojením ke stanicím metra Vltavská a Nádraží Holešovice (trasa C), nebo na Palmovku (trasa B). Dopravní tepna v Argentinské zajišťuje rychlou dostupnost centra města i autem. Holešovice se také etablovaly jako oblíbená destinace moderního designu (DOX), kultury (La Fabrika) a společenského života. Ač tak blízko centru města, tato lokalita má řadu míst pro sport a relaxaci – známá Stromovka, golfový club Golf Yacht, park a cyklostezky okolo řeky.


Architektonické řešení projektu pochází z dílny Petr Franta Architekti & Asoc, ve vnitrobloku je umístěna zahrada s vodním prvkem a předzahrádkami přízemních bytů.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    21393
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Plocha k dispozici
    892 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.