Kancelářské prostory

Přední světový výrobce žvýkaček Wrigley hledá investora nebo kupce, který by koupil pro vlastní účely budovu v Praze 8, již v současné době společnost obývá. Nemovitost se širokou škálou služeb pro zaměstnance je ve velmi dobrém stavu.

Pětipodlažní budova byla postavena na počátku 20. století, kompletní rekonstrukcí prošla v roce 1996. Obvodové zdi, schodiště a nosné stěny byly zachovány, zbývající části nemovitosti jsoukompletně nové včetně všech dveří uvnitř budovy, podlah, stropů a snížených podhledů. Všechna technická a elektrická zařízení byla v posledních letech vyměněna. Nově instalovaná klimatizace, zářivky včetně nového vybavení ve všech toaletách jsou ve výborném stavu. V suterénu budovy se nachází posilovna s šatnami a sprchami, dále také příjemná kavárna s přístupem na pěkný dvůr se zelení.

†† Klíčové informace o prodeji:
†† * Kompletní renovace budovy provedena společností Skanska v roce 1996
†† *Ideální dispozice pro malé a střední firmy
†† *Moderní vybavení: recepce, posilovna, dvůr, samoobslužná restaurace
†† * Profesionálně spravovaná budova majitelem/uživatelem
†† * Každá kancelář může být rozdělena na více jednotek
†† * Výborné obchodní prostory
†† * V dosahu stanice metra

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    17195
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Plocha k dispozici
    1 885 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.