Kancelářské prostory

Nabídka zařízeného nebytového prostoru na 1. poschodí nové moderní rezidence zasazené do oblíbené čtvrti Karlín, na okraj parku a do blízkosti stanice metra i zastávky tramvají.

Jednotku tvoří 1 místnost (s okny na sever) a toaleta s umývátkem. Prostor nabízí 4 pracovní místa. 

Projekt byl dokončen na konci r. 2019. Ke standardu patří například třívrstvé dubové podlahy, velkoplošná okna nebo bezpečnostní dveře. V domě je výtah. Jednotka je vybavená nábytkem na míru. Součástí kupní ceny je také sklep, parkovací stání lze dokoupit za 700.000 Kč.

Stále se rozvíjející čtvrť Karlín připomínající evropské metropole nabízí upravenou zeleň, kulturní centra, obchody, trendy bistra, útulné kavárny i gurmánské restaurace. Stanice metra linky B i tramvajová zastávka Křižíkova jsou vzdálené jen pár kroků, cesta do centra města trvá několik málo minut. Během chvilky lze také dojít do rozlehlého parku na vrchu Vítkov a využít zdejší cyklostezky nebo venkovní posilovny

Podlahová plocha 16,9 m2, sklep 3,53 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100596
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Plocha k dispozici
    17 m²
  • Sklep
    Ano
  • Parkování
    Parkování v garáži k dokoupení za 700.000 Kč
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.