Přehled jednotek

Villa Gallery

Komorní rezidenční projekt Villa Gallery, v němž se prolíná výjimečná pražská lokalita, vytříbený cit pro krásu a kvalitu bez kompromisů, energie přírody i inspirační potenciál umění, nabídne velkoryse pojaté byty zalité sluncem, které vytvoří příjemný domov pro sebevědomé milovníky života. Vila obklopená zahradou vzniká přímo u Podolských schodů mezi Podolským nábřežím a Vyšehradem.

O projektu
I přes svou monumentálnost novostavba vily přirozeně navazuje na své okolí, velké prosklené plochy a balkóny umožní sepětí s okolní zelení. Pro dostatek pohodlí a soukromí bude v celé budově pouhých 9 jednotek, které nabídnou bydlení splňující ty nejpřísnější nároky na životní úroveň. Zelená oáza, která vyroste kolem rezidence, bude tvořena menší zahradou před domem, rozlehlou společnou zahradou ve svahu a dvěma privátními zahradami. Součástí bude také hlavní pobytová terasa, skrytá ve stínu stromů, a kamenná stěna s tekoucím vodním prvkem. Z druhého nadzemního podlaží povede ocelová lávka kopírující terén svahu, která zpřístupní horní část zahrady a umožní přístup do domu od Podolských schodů. Zahradní úpravy navrhl ateliér Flera pod vedením Ferdinanda Lefflera, zeleň doplní umělecké prvky Jakuba Flejšara.

Byty
Na třech podlažích je rozloženo 8 jednotek o dispozicích 2+kk až 4+kk, v nejvyšším podlaží se bude rozprostírat exkluzivní střešní penthouse 5+kk s prostornou pobytovou terasou a vyhlídkovou terasou. Kompozice jednotlivých bytů je promyšlena tak, aby se interiér harmonicky propojoval s exteriérem velkoformátovými okny, na které u všech jednotek navazují balkóny a lodžie. Dvojici bytů v prvním podlaží navíc rozšiřují privátní zahrady
Ke špičkovému standardu patří třívrstvé dřevěné podlahy Boen (výběr ze 3 odstínů), koupelnové zařízení prémiových značek Laufen, Hansgrohe, Kaldewei, Hüppe a Alca, velkoformátové obklady a dlažba Italgraniti Silver Grain, výplně otvorů z hliníkových profilů a trojskel s exteriérovými žaluziemi, bezpečnostní skleněná zábradlí balkónů, vstupní bezpečnostní protipožární dveře výšky 2200 mm, interiérové dveře bezfalcové bílé matné výšky 2400 mm s černým kováním, prosklené dveře v hliníkovém rámu, designové vypínače a zásuvky Jung nebo systém inteligentní domácnosti. Vybavení také zahrnuje centrální vzduchotechniku s rekuperací a klimatizaci s vlastní jednotkou. Na přání klienta lze přikoupit architektonický návrh zpracovaný renomovaným interiérovým studiem na míru pro každou z jednotek, který zaujme promyšleným barevným a materiálovým řešením.

Lokalita
Místo, v němž vyrůstá Villa Gallery, se rozprostírá na jihozápadním svahu stoupajícím k magickému Vyšehradu se vzrostlými sady. Oblast navazuje na malebnou část známou jako staré Podolí, která byla původně tvořena malými vesnickými domky v okolí románského kostelíku sv. Michaela Archanděla. Zdejší ulice krášlí mnoho unikátních vil od významných architektů třicátých let a poválečného období, zejména ve funkcionalistickém a modernistickém pojetí. Ke spokojenému bydlení přispěje kompletní nabídka služeb v okolí, v pěším dosahu jsou školky i školy, sportoviště, restaurace, kavárny či obchody. Vynikající dostupnost centra umožňují tramvaje, sportovci využijí cyklostezku podél Vltavy

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.villagallery.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40834
  • Adresa
    Ve Svahu, Praha 4, Podolí
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.