Přehled jednotek

Lakeside Apartments Lipno

Lipno a jeho nádherné okolí láká v každém ročním období. Pro ty, kteří chtějí mít jistotu, že se sem mohou vydat vždy, kdy chtějí, je připraven dům Lakeside Apartments Lipno v Černé v Pošumaví. Pohodlné apartmány ve vysokém standardu nabízí nerušené výhledy na hladinu největší české vodní plochy, soukromou pláž a wellness se saunou i bazénem. Jednotky jsou zkolaudované.

O projektu
Při návrhu nadčasového domu se sedlovou střechou a fasádou z lícových cihel se architekt soustředil především na komfort budoucích uživatelů. 22 apartmánů a 1 ateliér doplňují společné prostory s reprezentativním vstupním lobby s recepcí, konferenční místnost a prvotřídně vybavené wellness, kde je nerezový bazén s fitness protiproudem, vířivka a finská sauna s výstupem na soukromou terasu. Na zahradě je několik krytých teras s posezením, budoucí majitelé budou také moci využít privátní pláž s klubovnou. K dispozici je lyžárna/kolárna střežená bezpečnostní kamerou.

Apartmány
Každý apartmán má výhled na jezero, více než polovinu jednotek rozšiřuje terasa či lodžie. Plocha se pohybuje od 33 m2 až do 120 m2. Důraz byl kladen na nekompromisní vzájemné odhlučnění jednotlivých apartmánů. Kvalitní standard vybavení zahrnuje hliníková okna s izolačním trojsklem a venkovními hliníkovými roletami či žaluziemi, dubové podlahy a přípravu na chlazení i systém chytré domácnosti, v koupelnách keramickou dlažbu a sanitu značek Grohe a Laufen. Ekologické podlahové vytápění zajišťuje 16 geotermálních vrtů hlubokých 150 metrů. Jednotky lze navíc dokončit architektem podle požadavků klienta. Majitelé mohou využít správcovský servis, který kromě běžných úklidových služeb společných prostor spočívá i v nabídce úklidu jednotlivých bytů, servisu recepce a 24hodinové asistenci. Sklepní kóje a garážové stání jsou za příplatek.

Lokalita
Černá v Pošumaví se nachází v CHKO Šumava u nejširšího bodu vodní nádrže Lipno. Je vyhledávanou destinací pro milovníky jachtingu, windsurfingu i kiteboardingu a dalších vodních sportů. Navštívit lze Stezku korunami stromů, bikepark, rodinnou terénní cyklotrasu, lanový park, aquapark, bobovou dráhu a mnoho dalších atrakcí. V zimě Lipno vybízí k bruslení či k lyžování v nedalekých areálech, jako je například rakouský Hochficht. Místo je atraktivní i díky poloze nedaleko Českého Krumlova a hraničního přechodu s Rakouskem.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39110
  • Adresa
    Český Krumlov, Černá v Pošumaví
  • Parkování
    Garážové stání za příplatek
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.