Byt 1+kk, 1. NP, č.1.07

Nový byt 1+kk s terasou je součástí apartmánového domu Lakeside Apartments Lipno v Černé v Pošumaví. Pohodlný apartmán ve vysokém standardu nabídne nerušené výhledy na největší českou vodní plochu, soukromou pláž a wellness se saunou i bazénem. Atraktivní lokalita přímo u Lipenské přehrady, nedaleko Českého Krumlova a hraničního přechodu do Rakouska. Termín dokončení na konci roku 2022.

Dispozici bytu v 1. NP tvoří západně orientovaný obývací prostor s přípravou na kuchyni a se vstupem na předzahrádku, koupelna, předsíň a toaleta.

Kvalitní standard vybavení zahrnuje hliníková okna s izolačním trojsklem a venkovními hliníkovými roletami či žaluziemi, nadstandardní odhlučnění mezi apartmány, dubové podlahy, přípravu na chlazení i systém chytré domácnosti, keramickou dlažbu a sanitu značek Grohe a Laufen. Ekologické podlahové vytápění zajistí 16 geotermálních vrtů hlubokých 150 metrů. Interiér lze dokončit architektem podle požadavků klienta. Ve standardu je elektromotorický zámek s možností vzdáleného ovládání pomocí aplikace v hodnotě 50 tisíc korun. Majitelé budou moci využít správcovský servis, který kromě běžných úklidových služeb společných prostor spočívá i v nabídce úklidu jednotlivých bytů, recepční službě a 24hodinové asistenci.

Černá v Pošumaví je součástí CHKO Šumava a rozkládá se u nejširšího bodu vodní nádrže Lipno. Je oblíbeným turistickým střediskem vyhledávaným milovníky jachtingu, windsurfingu i kiteboardingu i dalších vodních sportů. V okolí lze navštívit Stezku korunami stromů, bikepark, rodinnou terénní cyklotrasu, lanový park, aquapark, bobovou dráhu a mnoho dalších atrakcí. V zimě Lipno vybízí k bruslení či k lyžování v nedalekých areálech, jako je například rakouský Hochficht. Místo je atraktivní i díky poloze nedaleko Českého Krumlova a hraničního přechodu s Rakouskem.

Kupní cena zahrnuje také sklepní koji, která je umístěna u vstupních dveří do bytu.

Podlahová plocha 31,6 m2, předzahrádka 8,7 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42442
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    32 m²
  • Terasa
    9 m²
  • Celková plocha
    40 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.