Byt 3+kk, 2. NP, č.2.09

Nový mezonetový byt je součástí apartmánového domu Lakeside Apartments Lipno v Černé v Pošumaví. Pohodlný apartmán ve vysokém standardu nabídne nerušené výhledy na největší českou vodní plochu, soukromou pláž a wellness se saunou i bazénem. Atraktivní lokalita přímo u Lipenské přehrady, nedaleko Českého Krumlova a hraničního přechodu do Rakouska. Termín dokončení na konci roku 2022.

Ve vstupní úrovni (ve 2. NP domu) je umístěn západně orientovaný obývací pokoj s přípravou na kuchyni, předsíň a toaleta. V patře jsou 2 ložnice, koupelna a schodišťová hala.

Kvalitní standard vybavení zahrnuje hliníková okna s izolačním trojsklem a venkovními hliníkovými roletami či žaluziemi, nadstandardní odhlučnění mezi apartmány, dubové podlahy, přípravu na chlazení i systém chytré domácnosti, keramickou dlažbu a sanitu značek Grohe a Laufen. Ekologické podlahové vytápění zajistí 16 geotermálních vrtů hlubokých 150 metrů. Interiér lze dokončit architektem podle požadavků klienta. Majitelé budou moci využít správcovský servis, který kromě běžných úklidových služeb společných prostor spočívá i v nabídce úklidu jednotlivých bytů, recepční službě a 24hodinové asistenci. Sklep a garážové stání za příplatek.

Černá v Pošumaví je součástí CHKO Šumava a rozkládá se u nejširšího bodu vodní nádrže Lipno. Je oblíbeným turistickým střediskem vyhledávaným milovníky jachtingu, windsurfingu i kiteboardingu i dalších vodních sportů. V okolí lze navštívit Stezku korunami stromů, bikepark, rodinnou terénní cyklotrasu, lanový park, aquapark, bobovou dráhu a mnoho dalších atrakcí. V zimě Lipno vybízí k bruslení či k lyžování v nedalekých areálech, jako je například rakouský Hochficht. Místo je atraktivní i díky poloze nedaleko Českého Krumlova a hraničního přechodu s Rakouskem.

Podlahová plocha 66,3 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39693
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    66 m²
  • Parkování
    Možnost dokoupit garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.