Přehled jednotek

U Pernikářky 7

Projekt ztělesňující nový koncept luxusu s důrazem na komfortní, zdravé a zároveň energeticky-pasivní bydlení v klidném přírodním prostředí prémiové lokality Hřebenek. Nový komorní projekt tvořený prvotřídními, jižně orientovanými byty, situovanými v moderním viladomě s prosklenými stěnami, parkováním, saunou a působivou vstupní halou. Budova s nadčasovou architekturou, výhledy na panorama parku Cibulka a špičkovou kvalitou použitých materiálů. Ojedinělé zasazení do vilové zástavby z první poloviny 20. století na úpatí vrchu Strahov a soukromí tiché jednosměrné ulice lemované vzrostlými stromy.

Viladům nabízí celkem 10 prostorných bytů o dispozicích 3+kk až 5+kk a plochách interiérů 88 až 199 m2. Součástí nabídky jsou velkorysé přízemní byty s privátními zahradami, které poskytnou mnohé benefity rodinných domů, a dva exkluzivní penthousy s velkými střešními terasami.
Standardy vybavení zahrnují třívrstvé dubové podlahy, velkoformátovou bezespárovou dlažbu, dřevěná okna s izolačními trojskly a venkovními hliníkovými roletami na dálkové ovládání, bezfalcové interiérové dveře, vstupní protipožární dveře v nejvyšším stupni bezpečnosti, kvalitní koupelnové zařizovací předměty světových značek, centrální větrání s rekuperací tepla, vytápění pasivními konvektory pod okny, vyhřívané podlahy v koupelnách a přípravu pro smart home systém a klimatizaci ve všech bytech. V kupní ceně každého bytu jsou zahrnuta 2 garážová parkovací stání a úložný sklepní prostor.

Projekt U Pernikářky 7 je citlivě zasazen do prvorepublikové vilové čtvrti Hřebenky (Praha 5). Díky svému umístění u parku, v neprůjezdné ulici lemované vzrostlými stromy, nabízí klidné bydlení a vysokou míru soukromí. Výhodou je též snadná dosažitelnost centra Prahy, včetně obchodní, zábavní a business zóny Anděl, která zároveň představuje významný přestupní uzel MHD (stanice metra, zastávky tramvají a autobusů). Tradičně žádaná lokalita Hřebenek se vyznačuje klidnou atmosférou, množstvím zeleně a bohatými možnostmi aktivního odpočinku v okolních parcích. Nejbližší zastávky MHD se nacházejí pouhých několik minut chůze od viladomu.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22753
  • Adresa
    U Pernikářky, Praha 5, Smíchov
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.