Přehled jednotek

Rezidence Bílá Růže na Šumavě

Druhý domov v Kašperských Horách. V malebném městečku ležícím na hranici národního parku Šumava v blízkosti ikonického hradu Kašperk. V unikátní Rezidenci Bílá Růže stvořené citlivou rekonstrukcí historického dvoukřídlého domu s gotickým sklepením z 15. století, na exkluzivním místě v městské památkové zóně, přímo na náměstí u radnice. Předpokládaný termín dokončení Q1/2025.

O projektu
Projekt Bílá Růže vzniká kompletní a zároveň citlivou rekonstrukcí budovy, která je součástí kašperského náměstí už po několik staletí. Nová podoba respektuje původní architektonický záměr a zároveň posouvá komfort užívání do současnosti. Kromě bytů jsou v budově i 2 nebytové prostory, v nichž bude fungovat pekařství a kavárna s pražírnou. Rezidentům bude k dispozici také posezení u grilu či v romantickém altánu na společné oplocené zahradě provoněné levandulí a růžemi

Byty
Součástí třípodlažní rezidence je 18 bytů o dispozicích od 1+kk po 3+kk s výměrami od cca 36 m2 až po 119 m2. Ke dvěma přízemním bytům patří předzahrádka, 6 bytů ve 2. podlaží má balkon. Ke kvalitnímu standardu patří zakázkové, ručně vyrobené repliky vstupních i interiérových dveří a špaletových oken ze smrkového dřeva, dobové kování Cobra Alt-Wien (staromosaz), vinylové podlahy v dekoru rustikálního dubu, stylová sanita a baterie (bronz), retro otopný žebřík, porcelánové vypínače a zásuvky Hager Rosenthal, audio vrátný a Softlink systém měření spotřeby energií s online přehledem 24/365. V bytech je příprava na kuchyňskou linku a pračku/sušičku. Vytápění je řešeno centrálním teplovodem s ekologickým zdrojem tepla z biomasy, topení bude možné ovládat na dálku.  Ke každému bytu přísluší sklepní kóje a parkovací stání (součást kupní ceny) s přípravou na nabíjení elektromobilu na parkovišti vzdáleném 250 m od domu.  

Lokalita
Kašperské Hory mají co nabídnout vyznavačům sportu i kultury. V bezprostřední blízkosti funguje menší skiareál s večerním provozem, širší možnosti lyžování poskytuje nedaleký Zadov, Churáňov, Velký Javor nebo rakouský Hochficht. Mimo zimní sezónu je k dispozici hustá síť cyklostezek a turistických tras. Přímo v městečku probíhají jarmarky, na nádvoří hradu Kašperk se konají divadelní představení, navštěvovat lze letní kino nebo varhanní koncerty v kostele sv. Mikuláše. Místo je dobře dostupné, autobusy zajišťují spojení s nedalekou Sušicí. Cesta autem z Prahy se ještě zkrátí a zjednoduší po dokončení dálnice D4.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.rezidencebilaruze.cz.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101480
  • Adresa
    Náměstí, Klatovy, Kašperské Hory
  • PENB
    C

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Plzeňský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.