Byt, 3+kk

Luxusní apartmán zařízený v historizujícím stylu se nachází na Opatijské riviéře, ve starobylé vile obklopené úchvatnou zahradou s bazénem, dětským hřištěm a ovocnou zahradou.

Byt se skládá ze 2 ložnic, 2 koupelen, plně vybavené kuchyně, jídelny a obývacího pokoje s krbem. Může se také pochlubit soukromou venkovní terasou a velkou zahradou. Tato terasa a zahrada poskytují skvělý prostor pro relaxaci a zábavu, stejně jako pro stolování pod širým nebem a grilování. K bytu dále náleží 1 privátní venkovní zastřešené parkovací stání a úložná komora v suterénu vily.

Majitelé bytu budou mít k dispozici veškeré potřebné služby včetně praní prádla, úklidu, soukromých transferů, úschovny aut, služby concierge, správy nájmu, wi-fi nebo bezpečnostních kamer.

Kouzlu atmosféry Opatijské riviéry propadli první návštěvníci už před více než 200 lety. Zajímavostí místa je, že zde byl v r. 1884 vystavěn první hotel na pobřeží Jaderského moře. Opatijská riviéra byla na přelomu 19. a 20. století nejexkluzivnějším přímořským letoviskem a kouzlo z těchto časů se zde zachovalo dodnes. Opatija je dobře dostupná po dálnici, mezinárodní letiště je vzdáleno od vily asi 45 km.

Interiér 70 m2, terasa se zahradou 127 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    44020
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    70 m²
  • Terasa
    127 m²
  • Celková plocha
    197 m²
  • Parkování
    1 venkovní stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.