Penthouse 4+kk, 13. a 14.NP, č.1302

Exkluzivně nabízíme prostorný industriální penthouse v jedinečném projektu Vanguard Prague. Zcela variabilní dispozice, balkon, střešní terasa s nerušeným výhledem na centrum metropole i do zeleně a dvě parkovací stání. Pouhých pár kroků od devítijamkového golfového hřiště a oblíbené cyklo a inline stezky podél řeky, v pohodlném dosahu mezinárodních škol i všeho potřebného. Termín dokončení Q1 r. 2024.

Bytová jednotka v nejvyšších podlažích (13. a 14. NP) je nabízena jako otevřený shell & core prostor s nadstandartní výškou stropu. Poskytuje tak příležitost dokončit dispozici i finální povrchy podle svého vkusu a potřeb. Může zde vzniknout například byt 4+kk s velkým obývacím pokojem s otevřenou kuchyní a jídelnou, 3 ložnicemi s en-suite koupelnami, balkonem, šatnou, toaletou a vstupní chodbou se schodištěm na téměř 200metrovou střešní terasu s ničím nerušeným 360° výhledem do okolí. K bytu přísluší sklep, dvě parkovací stání v sousedním projektu a venkovní parkovací stání.

Z průmyslové budovy s bohatou historií nyní stává moderní prémiová rezidence. Pod návrhem nynější podoby je podepsán Ing. arch. Petr Drexler, na interiérech se podílejí renomovaná architektonická studia. Zájemci mohou navštívit 2 vzorové lofty, jeden zařízený studiem OOOOX a druhý Ivankou Kowalski, a nechat si dokončit své nové bydlení dle některého z návrhů. Vysoký standard budovy zahrnuje prosklenou fasádu, prosklené příčky s požární odolností, zděné, zdvojené, zvukově izolační příčky mezi jednotkami, bezúdržbové kovové zábradlí na terasách, videotelefon, přípravu na exteriérové žaluzie, klimatizaci a rekuperační jednotku. Na střešní terase je připraven nerezový bazén, k jednotce přísluší dvě parkovací stání. Zdejším obyvatelům bude k dispozici vstupní lobby s recepcí a službou concierge, wellness/spa, fitness a kardio zóna, cinema/party room, prosklený 18metrový bazén, zasedací místnost nebo prádelna.

Oblast, která prochází postupnou přeměnou z průmyslového předměstí na moderní čtvrť s upravenou zelení a veškerou infrastrukturou, se nachází nedaleko centra. To je dostupné autem přímou cestou po nábřeží, pohodlná je však i jízda tramvají nebo na kole po příjemné cyklostezce vedoucí mimo silnice. Jen pár minut trvá cesta k mateřské a základní škole, Rakouskému gymnáziu, Klasickému gymnáziu Modřany, Prague British International School, supermarketům a dalším obchodům. Přímo u domu funguje autosalon a čerpací stanice, v pěším dosahu privátní zdravotnické centrum, kavárna a zejména mnoho sportovišť včetně golfového hřiště.

U inzerce jsou použity fotografie z již dokončených jednotek a vizualizace.

Podlahová plocha 172,2 m2, balkon 51,1 m2, střešní terasa 76,4 m2, sklep.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43919
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    173 m²
  • Terasa
    76 m²
  • Balkón
    51 m²
  • Celková plocha
    300 m²
  • Parkování
    Dvě parkovací stání v sousedním projektu, venkovní parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.