Byt, 3+1

Nadstandardní mezonetový byt se dvěma koupelnami a dvěma lodžiemi situovaný ve 3. a 4. NP oceňovaného rezidenčního komplexu Cornlofts Šaldova. Tato kompletně zrekonstruovaná industriální budova vznikla v roce 2009 konverzí bývalé sýpky z 19. století dle návrhu světoznámého architektonického studia Baumschlager – Eberle.

Ve vstupní úrovni (4. NP) vzdušného bytu se nachází velká hala s vestavěnými skříněmi, hlavní ložnice s koupelnou (sprchový kout), druhá ložnice, samostatná koupelna s vanou a toaletou. Z haly i obou ložnic je přístupná prostorná lodžie. Spodní patro (3. NP) mezonetu tvoří obývací pokoj s druhou menší lodžií, plně vybavená kuchyň s jídelnou, úložná komora a toaleta s technickým zázemím. 

Byt má elegantní provedení a kvalitní vybavení. Disponuje plně vybavenou kuchyňskou linkou s vinotékou – vše značky Siemens. V bytě jsou dřevěné podlahy v kombinaci s dlažbou. Všechna okna směřují do klidného a upraveného vnitrobloku. Budova je opláštěna skleněnou fasádou s potiskem, která má funkci regulace míry zastínění a tím i soukromí na lodžiích i v obytných místnostech.
Rezidenti mohou užívat privátní uzavřenou zahradu. O bezpečnost celého komplexu se stará 24hodinová ostraha a kamerový systém. Kupní cena zahrnuje hlídané garážové stání a sklep.

Atraktivní lokalita Karlín poskytuje rychlé spojení do centra, kompletní infrastrukturu a blízkost zeleně. Pouhé 3 minuty chůzí od domu je stanice metra a tramvajová zastávka Křižíkova. V těsné blízkosti je mateřská i základní škola, vyhlášené restaurace, kavárny a bary, obchody, historické památky i kulturní zařízení. Lokalitu ještě zpříjemňuje množství upravené zeleně, blízkost parků a síť cyklostezek.

Podlahová plocha 110,71 m2, lodžie 21,70 m2 a 7,22 m2.

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43893
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    9 807 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    111 m²
  • Lodžie
    29 m²
  • Celková plocha
    140 m²
  • Parkování
    Podzemní garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.