Byt, 4+kk

Mezonetový rodinný byt s terasou poskytující nerušený výhled na pražské památky je umístěn ve dvou nejvyšších podlažích bytového domu z 30. let 20. století. Výjimečná lokalita Prahy 6, jen pár minut chůze od Pražského hradu i v blízkosti mnoha parků. Družstevní vlastnictví, anuita splacena.

Společenská část bytu se nachází v 7. podlaží, kde je umístěn obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na velkou terasu. Dále je zde 1 ložnice a koupelna (se sprchovým koutem). O úroveň níže jsou 2 ložnice, koupelna (s vanou) a šatna s technickým zázemím.

Rondokubistický dům byl vystavěn v l. 1923–26 dle návrhu architekta Miloše Vaněčka. V r. 2008 prošla celá budova kompletní rekonstrukcí, nabízený byt byl jako jeden ze tří největších bytů vytvořen nástavbou v r. 2007, dispozičně upraven v r. 2021. Okna jsou dřevěná s dvojskly, podlahy v pokojích dřevěné, v chodbě a koupelnách je vyhřívaná velkoformátová dlažba. Kuchyně je nadstandardně vybavena, nechybí indukční varná deska Siemens, klasická i parní trouba ani nahřívač talířů značky De Dietrich. Horní podlaží je klimatizované, vytápění řeší plynový kotel Viesmann. Na velké, částečně zastřešené terase je posezení a venkovní kuchyně s lednicí. Z terasy se otevírají působivé výhledy na Břevnovský klášter, chrám sv. Víta nebo Petřínskou rozhlednu. Dům má pěkně udržované společné prostory a moderní výtah. Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty.

Jednosměrná ulice, v níž bytový dům stojí, vede souběžně s Bělohorskou třídou, kde funguje nespočet obchodů, kaváren či restaurací. Blízko je do mateřské a základní školy i prestižního gymnázia J. Keplera, k mnoha sportovištím, Pražskému hradu, na Petřín, do Velké strahovské zahrady nebo parku Maxe van der Stoela s dětským hřištěm a vodními prvky. Dopravní spojení zajišťují tramvaje, cesta do centra zabere asi 10 minut, autem se dá rychle dojet na letiště i do tunelového komplexu Blanka.

Interiér 137,76 m2, terasa 39 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43890
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    138 m²
  • Terasa
    39 m²
  • Celková plocha
    177 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.