Byt 3+kk, 2.NP, č.5

Exkluzivně nabízíme elegantní vzdušný byt ve vysokém standardu, který je součástí butikové rezidence Šlikova 16 právě vznikající v bytovém domě z počátku 20. století. V boční ulici kouzelné části Prahy 6 na Břevnově, v těsném sousedství městské památkové zóny Tejnka a v pěším dosahu Pražského hradu či Petřína. Předpokladaný termín dokončení konec r. 2023. Kupující skládá po uzavření smlouvy budoucí 10% z kupní ceny a zbylých 90% je splatných po kolaudaci bytu.

Plochu bytu ve 2. podlaží tvoří obývací pokoj s přípravou na kuchyni, 2 ložnice, koupelna (s vanou a WC), dále samostatná toaleta a předsíň. Z obývacího pokoje vede vstup na terasu orientovanou do klidného vnitrobloku.

K vysokému standardu patří dubové parkety skládané do stromečku, designové hexagonové obklady WOW, značková sanita, bezpečnostní dřevěné kazetové vstupní dveře, interiérové dveře dvoukřídlé kazetové do obývacího pokoje a plné bezfalcové do ložnice a koupelny, všechny s mosaznými klikami a magnetickými zámky. Okna jsou dřevěná s izolačním trojsklem, povrch terasy z modřínového dřeva. V domě s reprezentativními společnými prostory je moderní výtah i repasované kamenné schodiště, ke komfortu i bezpečí přispívá domovní videotelefon. Součástí bytu je také komora v mezipatře.

Skvělá poloha v Praze 6, dobře dostupná MHD i autem. V bezprostřední blízkosti funguje plno kaváren a restaurací, supermarket nebo farmářské obchody, v pohodlném dosahu jsou četná sportoviště, daleko není ani do parku Ladronka, Velké strahovské zahrady, Petřínských sadů nebo Obory Hvězda. Cesta do centra trvá tramvají z blízké zastávky cca 15 minut, za necelých 10 minut je možné dojet ke stanici metra Hradčanská, autem se dá rychle dojet na letiště i projet Prahu přes tunelový komplex nebo vyjet ven z metropole po Pražském okruhu.

Podlahová plocha 74,6 m2, terasa 8,6 m2, komora 1,5 m2.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.slikova16.cz.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43820
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    75 m²
  • Terasa
    9 m²
  • Celková plocha
    83 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    E
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.