Byt, 4+kk

Reprezentativní penthouse se 3 terasami, poskytujícími úchvatné výhledy, a se 2 garážovými místy je součástí nové rezidence vystavěné uprostřed zeleně v Praze 5 – Košířích.

Praktické dispoziční uspořádání bytu ve 4. podlaží rozděluje plochu na severovýchodní společenskou a severozápadní privátní část. Téměř 60metrový prostor prosvětlený ze tří stran obsahuje kuchyni, jídelnu a obývací pokoj, na vnitřní plochu plynule navazuje velká terasa. Privátní část má 3 ložnice, 2 koupelny, šatnu a komoru/technickou místnost s přípojkou na pračku. Ze všech ložnic i koupelen je možné vstoupit na jednu z teras, obě části bytu propojuje velká vstupní hala, z níž také vede vstup na terasu. Terasy i velká okna poskytují překrásné výhledy na pražské panorama i do sousedního přírodního parku.

Rezidence byla dokončena jako nízkoenergetická stavba v r. 2020. K vysokému standardu patří rekuperace, dřevěná velkoformátová okna s trojskly a předokenními hliníkovými žaluziemi nebo elektroinstalace pro inteligentní ovládání, součástí vybavení je klimatizace. Interiér vytvořený za pomoci architektů zútulňují dřevěné podlahy, kuchyně je plně vybavena vestavnými spotřebiči Miele. Vytápění zajišťuje centrální kotelna v domě. Kupní cena zahrnuje 2 parkovací místa a velmi prostorný sklep.

Pěkné místo u přírodní památky Vidoule a lesoparku Cibulka, spadající do rozsáhlého přírodního parku Košíře - Motol, umožňuje bydlení mimo ruch města, které je však v pohodlné vzdálenosti. V blízkosti funguje supermarket, mateřská a základní škola, v dosahu je i gymnázium. Smíchovské centrum Anděl a stejnojmenná stanice metra jsou vzdálené cca 10 minut autobusem.

Podlahová plocha 156,7 m2, terasy 144,7 m2, 33,4 m2 a 20,5 m2, sklep 28,6 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43611
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    14 500 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    156 m²
  • Terasa
    198 m²
  • Celková plocha
    354 m²
  • Parkování
    2 sousedící garážová stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.