Byt, 2+kk

Elegantní byt po právě dokončené vkusné a nákladné rekonstrukci se nachází ve 3. podlaží nádherného, rovněž zrekonstruovaného secesního domu na atraktivním místě v historickém jádru metropole, v nejvýznamnější části bývalého židovského města, Maiselově ulici souběžné s Pařížskou třídou. Byt je aktuálně pronajat.

Dispoziční řešení nabízí prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, 1 ložnici s en-suite koupelnou, šatnu/technickou místnost, koupelnu (se sprchovým koutem a WC) a vstupní halu.

Interiér je uzpůsoben k modernímu pohodlnému bydlení, přesto si však uchovává svou dobovou atmosféru. Tu umocňují renovované původní řemeslné prvky či jejich repliky. Na podlahách jsou dubové parkety a velkoformátová dlažba, na stropech štukové reliéfy. Úložné prostory a kuchyňská linka vybavená spotřebiči Siemens byly vyrobeny na míru. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, interiérové dveře jsou dvoukřídlé kazetové obložkové. Součástí vybavení je videotelefon, vytápění zajišťuje plynový kotel. Okna poskytují uklidňující výhledy do mohutných korun stromů na Starém židovském hřbitově. Dům je po kompletní rekonstrukci, podlaží propojuje moderní výtah.

Prvotřídní lokalita v blízkosti Staroměstského náměstí a vltavského nábřeží. V bezprostřední blízkosti funguje spousta restaurací, kaváren a obchodů, je zde také několik významných kostelů a synagog, koncertní a výstavní budova Rudolfinum nebo univerzitní fakulty. Na místo se lze pohodlně dostat metrem i tramvají, v podzemních garážích na blízkém náměstí Miloše Formana lze pronajmout parkovací stání.

Podlahová plocha 88,2 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41960
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    88 m²
  • Parkování
    Parkování možné v nedalekém hotelu
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.