Byt, 2+kk

Světlá loftová ubytovací jednotka s nadčasovým interiérem na míru v téměř novém rezidenčním projektu zasazeném u lesa Krejcárek na rozhraní Žižkova a Libně.

Ve vstupní úrovni (v 6. nadzemním podlaží domu) se nachází obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, koupelna (se sprchou, WC a přípojkou na pračku) a předsíň. V horním patře je ložnice s pracovním koutem.

Interiér je kompletně zařízen na míru, včetně ocelového schodiště se schodnicemi z masivního dubového dřeva. Podlahy ve spodním patře jsou laminátové, strop a podlahu horního patra pokrývá designová betonová stěrka. Francouzské okno s nadsvětlíkem má trojskla a plastový rám. Součástí standardu jsou protipožární dveře s bezpečnostním kováním, rekuperační jednotka pro přísun čerstvého vzduchu, datové optické rozvody. Kuchyňské spotřebiče jsou značek Siemens (trouba), AEG (indukční varná deska) a Bosch (lednice), pracovní deska je z tvrzeného kamene Technistone. Kuchyňský kout má přípravu pro myčku. Vytápění je z centrální plynové kotelny, do bytu lze nainstalovat nástěnnou klimatizační jednotku. Moderní nízkoenergetický dům s výtahem byl dokončen v r. 2018, kolaudace bytu proběhla v r. 2019. Součástí kupní ceny je veškeré interiérové vybavení a sklep. Garážové stání v podzemní garáži je za příplatek 400.000 Kč. V domě je rovněž možnost nabíjet elektromobil.


Téměř u domu staví autobus, kterým se lze dostat ke stanici metra Flora, v docházkové vzdálenosti je také tramvajová zastávka. V blízkosti fungují tenisové kurty, fotbalové hřiště, golfové odpaliště nebo plavecký bazén s wellness, 5 minut autem je vzdáleno OC Galerie Harfa. Lokalitu zpříjemňuje velká zelená plocha Krejcárek, na níž navazuje park na vrchu Vítkov.

Interiér 36 m2, sklep 4 m2. Prohlášení vlastníka eviduje dispozici jednotky jako 1+kk loft – 23,9 m2 spodní patro, 12,4 m2 galerie/loft.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41669
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 091 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    36 m²
  • Parkování
    Garážové stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.