Byt, 3+kk

Byt s velkou lodžií s výhledem do parku i na panorama Prahy je součástí novostavby komorního rezidenčního projektu s podzemní garáží. Moderní bytový dům s rychlou dostupností centra je zasazen do oblíbené lokality Pražačka v nejzelenější části čtvrti Žižkov.

Dispozici bytu ve 2. podlaží tvoří vice než 40m2 obývací pokoj propojený s kuchyní, jídelnou, pracovním koutem a lodžií s krásným výhledem, dále ložnice s en-suite koupelnou (sprchový kout s tropickým deštěm, WC), druhá ložnice, koupelna (vana, WC), předsíň a komora s přípojkou na pračku a sušičku. Obývací pokoj je orientovaný na severozápad do parku, obě ložnice na jihovýchod do klidné jednosměrné ulice.

Energeticky úsporný dům byl dokončen v r. 2018. K vyššímu standardu patří dřevěné podlahy, podlahové vytápění v celém bytě, velkoformátové obklady a dlažby, lakované interiérové dveře, vstupní bezpečnostní dveře, dřevěná eurookna s předokenními žaluziemi (s čidly proti větru). V ložnicích jsou navíc zatemňovací závěsy. Stěnu obývacího pokoje zdobí betonová stěrka, kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči Bosch. V bytě zůstane vestavěný nábytek na míru včetně knihovny s pracovním koutem. K jednotce přísluší nadstandardně široké garážové stání a sklep. V domě je k dispozici také kočárkárna a parkovací stání pro návštěvy.

Lokalita vyniká množstvím sportovišť, téměř u domu je plavecký bazén a sportovně-rekreační areál Pražačka, v docházkové vzdálenosti jsou tenisové kurty a sokolovna, pár kroků vede do lesoparku Krejcárek s dětským hřištěm a cyklostezkou, po níž lze dojet převážně mimo silnice až do centra. V bezprostřední blízkosti je také mateřská a základní škola i gymnázium, prodejna potravin a další obchody, artové kino Aero, knihovna, lékárna a veškeré další služby. Cesta do centra hromadnou dopravou trvá z blízké tramvajové zastávky pouhých 15 minut.

Podlahová plocha 103,54 m2, lodžie 10,41 m2, sklep 3,33 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40253
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    104 m²
  • Lodžie
    10 m²
  • Celková plocha
    114 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.