Byt, 4+kk

Nadstandardně řešený penthouse s velkou terasou, dvěma koupelnami a parkováním pro dvě auta se nachází ve 3., nejvyšším patře moderního rezidenčního komplexu s recepcí a nabízí klidné rodinné bydlení v těsném sousedství lesoparku Ďáblický háj.

Interiér tvoří prostorná vstupní hala s šatnou, obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelním prostorem a vstupem na terasu, hlavní ložnice s šatnou a koupelnou (se sprchovým koutem a toaletou), další 2 ložnice, hlavní koupelna (s vanou a bidetem), samostatná toaleta a prádelní komora.

Byt poskytuje vysoký komfort díky kvalitním materiálům a provedení. Na podlaze je bambus, korek nebo dlažba, vstupní dveře jsou bezpečnostní. Velkoplošná hliníková okna s dvojskly nabízí panoramatické výhledy do okolní zeleně a jsou osazena elektricky ovládanými předokenními žaluziemi. V obývacím pokoji a jedné z ložnic je klimatizace. Kuchyň je plně vybavena. Prostor je vytápěn centrálně a chráněn kamerovým systémem. Vzdušný dojem umocňují, kromě výrazného prosklení, také vysoké stropy.
Rezidenční projekt pochází z roku 2011, jde o uzavřený areál s 24/7 recepcí a ostrahou. Byt je jediný na patře, patří k němu dvě podzemní garážová stání (jedno klasické, druhé v zakladači) a sklep.

Komplex bezprostředně navazuje na rozlehlý lesopark Ďáblický háj s krásnými výhledy, hvězdárnou, turistickými trasami, jezírky a četnými dětskými hřišti. V blízkém okolí je základní a mateřská škola, lokalita nabízí řadu možností sportovního vyžití a nakupování (Letňany, Čakovice) a je v rychlém dosahu výjezdu na Teplice a Mladou Boleslav po D8. K zastávce autobusu je to 5 minut, na tramvaj 12 minut, k metru Ládví 5 minut jízdy.

Interiér 136,23 m2, terasa 32,05 m2, sklep 4,6 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39917
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    136 m²
  • Terasa
    32 m²
  • Celková plocha
    168 m²
  • Parkování
    2 garážová stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.