Byt, 2+kk

Byt s terasou ve 4. podlaží moderního nízkoenergetického rezidenčního projektu Vivus Osadní s výtahem a podzemním parkováním v oblíbené čtvrti Praha 7 - Holešovice, v oblasti se vším potřebným a s rychlým spojením do centra. Garážové stání v ceně. 

Interiér tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, 1 ložnice, koupelna (s vanou, umyvadlem, WC a bidetovou sprchou) a předsíň.

Rezidence byla dokončena v r. 2019. Ke standardu patří třívrstvá dřevěná plovoucí podlaha Parador, velkoplošné obklady a dlažba Marrazi Essay, plastová okna s dvojskly, bezpečnostní protipožární vstupní dveře (tř. 3), centrální dálkové vytápění. K bytu přísluší sklep a garážové stání, obyvatelé mohou využívat společnou zahradu a kočárkárnu. Celý objekt je zabezpečen.

V bezprostředním okolí se nachází plno kaváren, restaurací i obchodů, pošta a lékárna, kousek je do multifunkčního Vnitroblocku, Centra současného umění DOX i divadla La Fabrika. Výborné dopravní spojení, pár minut trvá cesta tramvají do centra i ke stanicím metra Nádraží Holešovice, Palmovka nebo Vltavská. Nedaleko se staví lávka pro pěší a cyklisty, která propojí Holešovice s Karlínem, blízko bude také nová koncertní hala České filharmonie.

Nemovitost je pronajata do června 2023 za tržní nájemné.

Podlahová plocha 55,5 m2, terasa 11,1 m2, sklep 3,8 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39391
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    56 m²
  • Terasa
    11 m²
  • Celková plocha
    67 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.